top of page

Clàudia Arqués guanya el concurs de narrativa Colada de Lletres de Garrotxa Cultural

Article del mitjà Garrotxa Digital


Reconèixer la cultura les seves múltiples formes i manifestacions. Aquest va ser l’objectiu de l’associació Garrotxa Cultural i l’Editorial Oliveras a l’acte d’aquest diumenge a la sala El Torín. Una desena d’entitats, ajuntaments i persones de la comarca i de fora, vinculades d’una manera o altra a la cultura, van rebre l’agraïment d’aquestes dues entitats, de mans de l’alcalde d’Olot. Entre la llarga llista de premiats hi ha l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Castellfollit de la Roca, el grup musical Els Corbs negres, el Club Poliesportiu Santjoanenc, el president de la Diputació de Girona, Miquel Nogué o la periodista Paula Núñez, valorada per la seva tasca al capdavant del magazine La Finestra d’Olot Televisió.Paula Núñez, periodista Olot Televisió: “La Finestra és un programa obert a tothom i que no tindria el mateix sentit sense aquesta voluntat d’Olot Televisió, de donar espais a un teixit social i cultural tant ric com el de la Garrotxa.”

La segona part de l’acte va ser la resolució del concurs de narrativa curta Colada de Lletres, que ha superat el centenar de participants. La guanyadora ha estat la Clàudia Arqués de Platja d’Aro.

Sílvia Vilacoba, Presidenta Associació Garrotxa Cultural: El veredicte d’aquest any és el 5è, que el vam haver de posposar el 2020. Hem tingut 150 relats curts participants, n’hem seleccionat 18, que juntament amb el de la guanyadora, la Clàudia Arqués, seran en un llibre que veurà la llum a principis d’any.

La cantant garrotxina Agnès Algueró, que acaba de presentar el disc Bosc Endins, va ser l’encarregada de cloure un acte que va servir per reivindicar la importància de les petites accions per enfortir el teixit cultural del territori.

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page