top of page

Escriptura

Criatures de ciutat.png

2022. Criatures de ciutat

 

You can be lonely anywhere, but there is a particular flavour to the loneliness
that comes from living in a city, surrounded by millions of people

- Olivia Liang

Quantes vegades t'hauràs creuat, a la ciutat, amb una persona que, sense arribar-ho a saber mai, estava connectada amb tu d'una manera o altra? Quantes vides de desconeguts t'has imaginat a partir d'una conversa sentida a mitges?

Un dia qualsevol per a tu pot ser un punt d'inflexió en la vida d'un estrany que t'has creuat, casualment, pel carrer o potser, fins i tot, el seu punt final.

Com si poguéssim espiar per un moment la quotidianitat dels altres, Criatures de ciutat és un llibre compost per tretze escenes breus, tretze instants de personatges que comparteixen alguna cosa més que el fet de viure en una mateixa ciutat.

2012. El so del silenci

 

L’Adriana és una jove psicòloga criminal que sempre ha somiat en treballar per a la policia. Quan per fi se li presenta aquesta brillant oportunitat, que ha de compenetrar amb la seva feina de psicòloga en un hospital psiquiàtric, una sèrie d’assassinats desestabilitzaran tot el món de la noia. L’Adriana es troba de sobte immersa en una lluita a contra rellotge amb un assassí que no deixa la més mínima pista. Però sembla ser que darrere els homicidis, l’assassí en sèrie té un objectiu molt clar i no el deixarà escapar fàcilment.

ELSODELSILENCI.jpeg
bottom of page